در تهیه نوشیدنی های ترکیبی، یکنواختی و همگن بودن نوشیدنی نهایی اهمیت زیادی دارد. یکی از لوازمی که در تهیه نوشیدنی ها استفاده می گردد شیکر می باشد. با استفاده از شیکر و افزودن یخ همچنین می توانیم به سرعت نوشیدنی خود را خنک سرو کنیم. از طرفی استفاده از شیکر توسط بارتندر و باریستا دارای جذابیت بصری بوده و برای مشتریان یک کافه یا رستوران ایجاد جذابیت می نماید.برای استفاده از شیکر بهتر است که مواد را داخل تکه کوچکتر ریخته و قسمت بزرگتر را روی آن قرار دهید.سپس ضربه ای آرام با کف دست به انتهای قسمت بزرگتر بزنید تا امکان ریختن مایعات وجود نداشته باشد.در صورتی که با یک ضربه قسمت کوچکتر و بزرگتر در یک طرف در یک امتداد قرار گرفتند و زاویه ای صاف را ساختند،شیکر به صورت درست بسته شده است.و توصیه میشود حتما پس از هربار استفاده شیکر را بشویید تا مواد در آن رسوب نکنند. از شستن شیکر با اجسام زبر خودداری نمایید.
دیدگاه خود را بنویسید